Βγαλε Ευκολο και Γρηγορο Χρημα Απλα Επισκεψου το παρακατω Link και μαθε πως....

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Χάνει το παιχνίδι του Καραισκάκη ο Σισέ...


Ορατός είναι ο κίνδυνος να τιμωρηθεί ο Τζιμπρίλ Σισέ για όσα είπε μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη.
Ο Τζιμπρίλ Σισέ άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους λέγοντας «μας πήδηξαν» για τον διαιτητή Παππά μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Πλέον ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού κινδυνεύει να κληθεί σε απολογία για αυτά που είπε, με την κατηγορία της δυσφήμησης του αθλήματος. Κι επειδή υπάρχει και το βίντεο όπου φαίνεται ξεκάθαρα τι είπε ο Σισέ, τότε απειλείται με τιμωρία δύο αγωνιστικών, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να χάσει τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό που ακολουθούν στο πρωτάθλημα, μετά το ντέρμπι της Κυριακής με την Τούμπα.

Ο Σισέ λογικά θα κληθεί σε απολογία την ερχόμενη εβδομάδα και εάν βγει άμεσα η ποινή τότε θα χάσει το ντέρμπι.

Βέβαια η ΕΠΟ, όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν, πάντα ενεργεί σε παρόμοιες περιπτώσεις με καθυστέρηση, ενώ υπήρξε και πολλές φορές αρκετά ελαστική, οπότε όλα είναι ανοιχτά!
Για παράδειγμα πέρυσι ο Πάμπλο Γκαρσία είχε κληθεί σε απολογία για δηλώσεις που ήταν δυσφημιστικές για το άθλημα. Ο άσος του ΠΑΟΚ κλήθηκε τον Μάρτιο, απολογήθηκε τον Απρίλιο και τιμωρήθηκε με επίπληξη τον Ιούνιο!
Το ίδιο είχε συμβεί και όταν έπεστρεψε ο Ζήκος στην ΑΕΚ. Στις 16 Δεκεμβρίου έκανε τις σχετικές δηλώσεις και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική τον Φεβρουάριο, για αυτό επαναλαμβάνουμε ότι όλα είναι ανοιχτά!


                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου