Βγαλε Ευκολο και Γρηγορο Χρημα Απλα Επισκεψου το παρακατω Link και μαθε πως....

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

''Με τράβηξε ο Μαρινάκης'' ...


Ο Σπύρος Μηλιωρίδης μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταγγέλλει τον Βαγγέλη Μαρινάκη ότι του φώναξε και τον τράβηξε στον αγώνα της Τούμπας. Τι λέει για το παιχνίδι και τον ΠΑΟΚ.
Ο Σπύρος Μηλιωρίδης, μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε στον Sport 103fm για όσα έγιναν στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα: «Την ώρα του παιχνιδιού νιώσαμε αυτό που ένιωσε όλος ο κόσμος του, ότι έπαιζε ο ΠΑΟΚ με το ελληνικό κράτος. Η ομάδα μάς δικαίωσε. Δικαίωσε το λαό του ΠΑΟΚ που ένιωσε ότι έπαιζε με ολόκληρο το ελληνικό κράτος».

Καταγγέλλει επίσης ότι ο Πάντελιτς έβρισε τους οπαδούς:

«Είναι αστείο ο υπεύθυνος ασφαλείας της αντιπάλου, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας, να έρχεται με φορτηγάκι. Τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ είναι εκκλησία τα τελευταία χρόνια. Όσοι περνούν από την Τούμπα μάς δίνουν συγχαρητήρια. Όταν έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού εμείς ήμασταν εκεί για να μη συμβεί το παραμικρό. Ήταν εκεί φίλαθλοι που αποδοκίμαζαν, μόνο λεκτικά. Γύρισε ο Πάντελιτς και τους έβρισε. Του είπα με τρόπο σε παρακαλώ πήγαινε στα αποδυτήρια και τον ακούμπησα στην πλάτη. Φώναζαν οι ίδιοι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού».

«Με τράβηξε ο Μαρινάκης»

«Ο κ. Μαρινάκης χωρίς να ξέρει ποιος είμαι άρχισε να φωνάζει και να με τραβάει. Εκεί είχαμε μια αψιμαχία. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ όταν είναι ενωμένος κι όταν νιώθει ότι πάνε να του διαλύσουν αυτό που αγαπάει βγαίνει δυνατός και δεν αφήνει κανέναν να πειράξει τον ΠΑΟΚ. Υπήρξαν κάποιες προσαγωγές χωρίς να υπάρξουν κατηγορίες, αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι. Βρεθήκαμε και εμείς εκεί για να δούμε τι θα συμβεί. Καμία σύλληψη δεν έγινε. 11.30- 11.45 αφέθηκαν ελεύθεροι. Ισχύουν οι απειλές του Μητρόπουλου που φώναζε πες τον Θάνο ότι ο Τρύφωνος τελείωσε.

Για τα αντικείμενα που έριξαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τόνισε: 

«Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μετά το γκολ του Ολυμπιακού έφυγαν αντικείμενα από την πλευρά που κάθονταν οι φίλοι του Ολυμπιακού και ένα πλεξιγκλάς χτύπησε έναν φίλαθλο του ΠΑΟΚ. Αρχικά θέλησε να κάνει μήνυση κατά του Μαρινάκη. Τελικά αποφάσισε να μην κάνει. Θα πήγαιναν και οι δύο μέσα με διαδικασία αυτοφώρου. Ο στόχος από δω και πέρα είναι να συνεχίσουμε στο κύπελλο και το πρωτάθλημα».

Τέλος, για τον Μπέο είπε:  
«Όσο για την πρόβλεψη του κυρίου Μπέου περί ερυθρόλευκου τελικού, δεν βγαίνει καθώς ο ένας Ολυμπιακός είναι εκτός. Δεν πειράζει, τα λάθη είναι για τους ανθρώπους. Για την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για τα εισιτήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου