Βγαλε Ευκολο και Γρηγορο Χρημα Απλα Επισκεψου το παρακατω Link και μαθε πως....

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Συνεχίζει απτόητος ο Ολυμπιακός... 0 - 1 τελικό


Ο Ολυμπιακός έφτιαξε με την εκπληκτική απόδοσή στο πρώτο μέρος την τούρτα κι ο Κατσιαρός έβαλε το κερασάκι στη νίκη (1-0) που τον φέρνει αγκαλιά με το 38ο πρωτάθλημα! Κατάπιε πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ ο Σπάθας.
Νέα πρόσωπα περιελάμβανε η ενδεκάδα του Ολυμπιακού και μετά από καιρό ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε την βασική του αριστερά πλευρά, αφού ο Μπράβο επέστρεψε μετά από έξι εβδομάδες, ενώ ο Ριέρα έσπασε όλα τα… κοντέρ και πάτησε χορτάρι μόλις δυο εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του. Ο Μέλμπεργκ με τον Παπαδόπουλο ξανά μαζί (τελευταίο ματς κόντρα στον Πανιώνιο) και ο Ολυμπιακός έγινε πιο συμπαγής αμυντικά. Ο Ουρτάδο κάλυψε το κενό του Ντουντού, ενώ ο Ζαϊρί διατηρήθηκε για δεύτερο διαδοχικό ματς στην ενδεκάδα
Το καλύτερο πεντάλεπτο!
Οι εντολές του Βαλβέρδε ήταν πίεση και η μπάλα χαμηλά, οι παίκτες του τις ακολούθησαν πιστά και ο Ολυμπιακός κατάφερε από την αρχή να επιβληθεί. Πίεση ψηλά, συμπαγής στην άμυνα, με τα άκρα να προωθούνται και να κρατούν τη Λάρισα στην περιοχή της. Οι Πειραιώτες πήραν τον έλεγχο στο κέντρο, ο Ουρτάδο ήταν βελτιωμένος, ο Ιμπαγάσα μοίραζε, μάρκαρε, ενώ έπαιξε και… δεξί μπακ για να απομακρύνει τον κίνδυνο. Ο Ριέρα ήταν κινητικός και με το πέρασμα του χρόνου ο Ολυμπιακός ολοένα και ανέβαινε.
Ο Άντερσεν καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα, έβλεπε τους παίκτες του εγκλωβισμένους και όταν το ρολόι πήγε στο 30’ άρχισαν τα… δύσκολα! Ο Μέλμπεργκ σε ρόλο… επιθετικού έστειλε το πρώτο μήνυμα, όταν την κεφαλιά του έδιωξε εξαιρετικά ο Αμπάρης. Στην επόμενη φάση, ο γκολκίπερ της Λάρισας έβγαλε το επικίνδυνο σουτ του Μπράβο, και στο 32’ το σουτ του Σουηδού δεν βρήκε στόχο.
Ο Μέλμπεργκ το κυνήγησε το γκολ και στο 35’ με κίνηση αλά… Μιραλάς απέφυγε το μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ και ο Κατσιαρός την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Η άμυνα και η πίεση του έδωσαν το προβάδισμα στο α’ μέρος, ωστόσο ο Πάρντο ήταν αυτός που το κράτησε, αφού στο μοναδικό λάθος της άμυνας (έχασε τον αντίπαλο ο Μέλμπεργκ) ο Κουζέν βρέθηκε απέναντί του, όμως ο Βέλγος έδιωξε με τα πόδια.

Δεν είδε πέναλτι!
Μπορεί ο Ολυμπιακός να έκανε το καλύτερο εκτός έδρας α’ μέρος στη Λάρισα, ωστόσο η επανάληψη ήταν εντελώς διαφορετική. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν με το «καλημέρα» πίσω από το κέντρο και ο Μπλάζεκ με τον Μετίν άρχισαν… πάρτι! Η πίεση έγινε πιο στενή και στο 54’ η Λάρισα θα μπορούσε να βρεθεί πιο κοντά στην ισοφάριση. Ο Ουρτάδο έπεσε άτσαλα στον Μετίν, ο Σπάθας ήταν δίπλα στη φάση, όμως δεν έδειξε παράβαση, προκαλώντας την οργή παικτών και οπαδών!
Κάτι από… ερασιτεχνικό!
Το ματς είχε και… ξύλο, με αρνητικούς πρωταγωνιστές ανθρώπους εκτός αγωνιστικούς χώρους. Στο 68’ και αφού ο Τοροσίδης έφαγε χιονόμπαλα, ο Ιμπαγάσα δέχθηκε επίθεση από έναν… άγνωστο και για ένα πεντάλεπτο ο αγωνιστικός χώρος δεν θύμιζε ποδοσφαιρικό αγώνα επιπέδου Σούπερ Λίγκας. Ο Αργεντίνος αφού απώθησε τον άγνωστο που του επιτέθηκε είδε τον Μιραλάς να αρπάζεται με τους Μετίν, Σίμιτς, αλλά και να μπαίνουν στο γήπεδο και άλλοι… άγνωστοι. Ο Βέλγος με τον Σέρβο τιμωρήθηκαν με μια κίτρινη και ο Σπάθας έδωσε τέλος!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου