Βγαλε Ευκολο και Γρηγορο Χρημα Απλα Επισκεψου το παρακατω Link και μαθε πως....

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Εγγυήσεις στον Ολυμπιακό...



Τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι δεν θα συμβεί το παραμικρό στο ματς με τον ΠΑΟΚ, έχουν πάρει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού
. Tονίζουν επίσης πως οι φίλοι του μακεδονικού συλλόγου πρέπει να σκεφτούν το κακό που θα προκαλέσουν στην ομάδα σε περίπτωση επεισοδίων.
Κύκλοι της «ερυθρόλευκης» διοίκησης ξεκαθαρίζουν πως οι αρμόδιες Αρχές έχουν δώσει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις για το σημερινό ματς, ωστόσο είναι λογικό να επικρατεί ανησυχία στις τάξεις των Πειραιωτών:

«Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και έχουμε λάβει διαβεβαιώσεις ότι θα υπάρξει επαρκής προστασία της αποστολής. Αν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προσπαθήσουν να κάνουν επεισόδια, ζημιά στη δική τους ομάδα θα προκαλέσουν.
Ήδη η ομάδα τους είναι τιμωρημένη και αν υπάρξει υποτροπή θα τιμωρηθούν με περισσότερες αγωνιστικές. Στο χέρι τους είναι λοιπόν να μεριμνήσουν, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά, να διεξαχθεί ο αγώνας χωρίς παρατράγουδα και ο καλύτερος ας προκριθει», τονίζουν συνεχώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Το σημαντικό πάντως, είναι πως μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει συμβεί το παραμικρό από την στιγμή που έφτασε στην Θεσσαλονίκη η αποστολή των Πειραιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου